ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

۱۰ عادت مضر برای کلیه‌ها

  • کد خبر: ۸۳۵۴۸
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۵
۱۰ عادت مضر برای کلیه‌ها
کلیه‌ها نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت بدن دارند؛ بنابراین نیاز است با ترک عادت‌های بد خود و جایگزین کردن آن‌ها با عادت‌های درست، ریسک ابتلا به بیماری‌های کلیوی را در خود پایین آورید.

به گزارش شهرآرانیوز، کلیه‌ها اجزایی از بدن هستند که کار مهمی انجام میدهند و تنها ۲۰ درصد کارکرد کلیه‌ها می‌تواند کار بدن را انجام دهد و به خاطر همین است که از کار افتادگی کلیه‌ها دیر تشخیص داده میشود. گاهی حتی عادات رایج می‌تواند سبب آسیب به کلیه شود و وقتی نهایتا مشکل کشف می‌شود، ممکن است خیلی دیر باشد. خلاص شدن از عادات ناسالم و ایجاد عادات سالم‌تر نخستین اقدامی است که سلامت‌تان را بهبود می‌بخشد و شما را به سوی برداشتن گام‌های مثبت در جهت بهبود بهداشت و سلامت کلی‌تان هدایت می‌کند. روزنامه تایمزآو ایندیا در مطلبی به برخی از این عادات اشتباه و مضر پرداخته است:

۱- زیاده روی در مصرف مُسکن‌ها

دارو‌های ضد التهابی غیر استروئیدی که بدون نسخه نیز در دسترس قرار دارند به کاهش درد کمک میکند. هرچند مصرف بی رویه این دارو‌ها به کلیه‌ها آسیب میزند بخصوص اگر فرد دچار بیماری کلیوی باشد.

۲- مصرف مواد غذایی فراوری شده

مواد غذایی فراوری شده سرشار از سدیم و فسفر است. افراد مبتلا به بیماری کلیوی باید از مصرف خوراکی‌های فراوری شده خودداری کنند. مصرف فسفر زیاد میتواند برای کلیه‌ها و استخوان‌ها ضرر داشته باشد.

۳- خواب ناکافی

خواب کافی در طول شب برای حفظ سلامت کلی مهم است و بنابراین عملکرد کلیه با چرخه خواب-بیداری تنظیم میشود که به هماهنگی بار کاری کلیه‌ها در ۲۴ ساعت کمک میکند.

۴- زیاده روی در مصرف نمک

رژیم‌های غذایی سرشار از نمک باعث افزایش فشار خون میشود و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری‌های کلیوی را همراه دارد. به جای استفاده از نمک میتوان غذا را با ادویه‌های دیگر طعم دار کرد.

۵- مصرف مواد الکلی

مصرف کنندگان مواد الکلی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری مزمن کلیوی هستند.

۶- عدم نوشیدن آب کافی

مصرف میزان کافی از مایعات به کلیه‌ها کمک میکند تا سدیم و مواد سمی را از بدن دفع کنند. همچنین نوشیدن آب کافی در پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه موثر است.

۷- بی تحرکی

نشستن‌های طولانی مدت با خطر ابتلا به بیماری کلیه مرتبط است. سبک زندگی کم تحرک تاثیر منفی بر سلامت کلیه دارد. مرتب ورزش کردن با بهبود سطح فشار خون و سوخت و ساز بهتر مرتبط است که به سلامت کلیه کمک میکند.

۸- استعمال سیگار

مصرف سیگار به سلامت کلی بدن آسیب میزند. در ادرار افرادی که سیگار می‌کشند میزان بیشتری پروتئین وجود دارد که نشانه آسیب دیدن کلیه هاست.

۹- زیاده روی در مصرف مواد قندی

زیاده روی در مصرف مواد قندی به چاقی منجر شده که خطر فشار خون بالا و دیابت را افزایش میدهد. هر دو این شرایط عامل ابتلا به بیماری کلیوی است.

۱۰- زیاده روی در مصرف گوشت

پروتئین‌های حیوانی میزان بالایی اسید در خون بوجود می‌آورند که میتواند برای کلیه‌ها خطرناک باشد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->